In de eerste plaats mama van 2 schatjes en echtgenote, maar ook zelfstandige logopediste en verantwoordelijke van onze groepspraktijk.
Niet altijd evident om alles te combineren, soms zelfs behoorlijk hectisch.
En dat kan niet blijven duren…Af en toe hebben zelfs de ijverige mama’s nood aan een momentje rust, even genieten of met je gedachten wegkruipen in een creatief project.  De laatste tijd probeer ik regelmatig iets nieuws in elkaar te frutselen.

Geen grootse projecten, want daarvoor hebben drukbezette en werkende mama’s geen tijd.  Kleine, haalbare knutsels, waar je instant vrolijk van wordt.  En daarbij hoort een ‘stoef-hoekje’.
Ik heb ook zeker het warm water niet uitgevonden.  Daarom vind je hier meestal enkel korte, simpele beschrijvingen van mijn projecten.  Waar mogelijk zet ik wel een link naar de sites waar ik de ideeën vandaan heb gehaald.

En daarnaast kregen we er net nog een uitdaging bij: ultra-allergie-vrij eten
Sinds vorig jaar weten we al dat Maxim, de oudste, veel voedselallergieën heeft.  En dus waren we al voorbereid op hetzelfde verhaal bij Yana.  Helaas hebben ze elk hun eigen allergieën en gaan die van Yana nog veel verder.
We zijn dus uitgedaagd om haar toch gevarieerd en gezond te laten eten, maar dan zonder melk, eieren, aardappelen, tarwe en andere granen.
De resultaten van onze zoektocht in deze uitdaging zal ik hier ook regelmatig posten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s